Beautiful Flowery morning

Aah.. what a beautiful morning, after 1 week of high fever, Mika’s recovery really make me happy. I tell her a story about the creation of the world the making of- from God. Yes a little preliminary religion introduction :).

:: We strodding along the neighbour garden, nice flowers ..
:: LOtus with little fish inside the pot

Then take a few flowers inside πŸ™‚

sigh- it’s a nice morning indeed

Advertisements

3 thoughts on “

  1. gin, apa yg bikin suatu pagi itu beautiful? cuacanya, moodnya, atau…? soalnya tiap pagi buat saya kok sama aja ya…nothing special? atau saya butuh ganti suasana kali… *sigh*

  2. eh lupa, fotonya blom dikomentarin. bagus2! paling suka yg bawah, bunganya cakep dan cocok sama warna pastel ruangannya. trus bunga yg jatuh itu kaya menambah rasa foto. (eh bingung ya apa yg saya omongin…) :p

  3. waah, biasanya kl udah ngalamin pagi yg nyesek – misalnya diuber dateline, rumah berantakan, lupa sesuatu jadi telat, maceettt..naaah, setelah itu kl ada pagi dimana kita bisa ‘berenti’ sebentar, liat 2 keluar, kl aku suka jalan2 dikompleks, biasanya yg biasa jadi ngak biasa El, jadi bagus aja gitu.., mgkn jd lebih bisa menghargai gitu..^_^ bingung ga heuheuheuhue, intinya sih kasi diri sendiri waktu buat ‘bengong’ πŸ™‚ bisa menyembuhkan lho- tp jgn bengong ngaco ya πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s