Mandy & mami- Book launch

We have Mandy & mami book series launch last week, it was held in the place called Yayasan Kasih Anak Kanker Indonesia, a temporary place for children/ their families with cancer which is under treatment in the hospital.

We laugh, dance, having a puppet theater, sing and hear the story telling about the book. Ended with press conference and the book launch. Wonderful..

Minggu lalu ikutan book launchnya Mandy diYayasan Kasih Anak Kanker Indonesia bareng temen2 dari Grasindo dan Fira, idenya bagus deh ngadain eventnya disini, jadi disini itu tempat singgah buat anak2 penderita kanker yang lagi dirawat di RSUP, eventnya sendiri beragam, mulai dari sulap, nyanyi, panggung boneka, baca cerita, nari2.. overall , anak2 seneng :). Ujung2nya baru deh ditutup sama launch buku plus press conference, asiik…

Advertisements

6 thoughts on “Mandy & mami- Book launch

  1. ih, cepet ya, baru beres digambar udah langsung terbit aja. apa karena penulisnya fira basuki? :p ilustratornya ikutan mendongeng buat anak2 gak…? 😀

  2. momo, 3ster, thank you friend! 🙂
    ria, ella, heehee.. aku baru balik dari bangdung niih 😀 Iya tuh krn FB jadi deh cuepet bgt penerbitnya, btw, malu ah pasang2 foto heehee.. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s